Bent u op zoek naar arbeidershuisvesting? Dan bent u bij KAFRA Housing aan het juiste adres. Het in Venray gelegen KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Door het inzetten van innovatieve huisvestingsconcepten wordt een oplossing geboden voor het schrijnende tekort aan woningen in Nederland. Mede dankzij het woningtekort huisvesten arbeidsmigranten zich vaak noodgedwongen onder erbarmelijke omstandigheden. Hierbij is helaas in veel gevallen een gebrek aan ruimte, privacy en veiligheid. KAFRA gaat dit tegen door het bieden van passende arbeidershuisvesting. Hierbij stuurt KAFRA op een optimaal woongenot voor de arbeiders. Dankzij het unieke Living as a Service concept van KAFRA worden bewoners, werkgevers en gemeenten volledig ontzorgd rondom alle aspecten van wonen en leven in Nederland. Wilt u graag meer informatie over de wijze waarin KAFRA u kan ontzorgen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tijdelijke arbeidershuisvesting

KAFRA Housing biedt oplossingen voor tijdelijke arbeidershuisvesting. Binnen enkele maanden kunnen  onder andere innovatieve Labour Hotels en Mobile Homes worden ingezet voor de tijdelijke huisvesting van tien- tot honderdtal arbeidsmigranten. Indien u meer behoefte heeft aan semi-permanente arbeidershuisvesting, biedt het transformeren van bestaande gebouwen in veel gevallen uitkomst. Hierbij worden bijvoorbeeld leegstaande kantoorpanden, verzorgingstehuizen, kloosters en andere panden verbouwd tot woonunits. Hierdoor worden afgeschreven gebouwen in oude glorie hersteld en krijgen ze weer een waardevolle gebruiksfunctie. KAFRA Housing werkt uitsluitend met maatwerk projecten. Bent u benieuwd welk concept het meest geschikt is voor uw situatie omtrent arbeidershuisvesting? Neemt u dan gerust contact met ons op, of bekijkt u onze reeds gerealiseerde projecten.

Arbeidershuisvesting in de vorm van een Mobile Home Parc

KAFRA Housing biedt oplossingen voor tijdelijke arbeidershuisvesting. Met name voor seizoensarbeid in bijvoorbeeld de agrarische sector zijn oplossingen zoals een Mobile Home Parc ideaal. Deze huisvestingsoplossing is binnen drie tot zes maanden volledig operationeel en de units zijn op eenvoudige wijze te (ver)plaatsen. De Mobile Homes zijn ideaal voor een short-stay of tijdelijke arbeidershuisvesting. Zo is iedere ruime woonunit volledig ingericht en voorzien van een eigen keuken, woonkamer, sanitair en een tuin. Tevens zijn de Mobile Homes goed geïsoleerd en volledig gasloos. Optioneel zijn zonnepanelen op de daken te plaatsen. Op grotere parken, zoals bijvoorbeeld het Mobile Home Parc Maasbree is het tevens mogelijk om een beheerdersunit te plaatsen voor 24/7 service en beheer. Wilt u graag meer informatie over onze Mobile Home Parcs? Vraagt u dan gerust ons Mobile Home inspiratieboek aan of neem contact op met een van onze medewerkers.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.