Bent u op zoek naar arbeidsmigranten huisvesting? KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten. Met innovatieve en moderne opties wordt zowel kwalitatieve als kwantitatieve huisvesting gecreëerd. KAFRA biedt verschillende oplossingen voor tijdelijke arbeidsmigranten huisvesting. Door het inzetten van innovatieve concepten zoals Labour Hotels en Mobile Home Parcs wordt binnen enkele maanden tijdelijke huisvesting gerealiseerd voor tien- tot honderdtallen arbeidsmigranten. Tevens bestaat de mogelijkheid om bestaande leegstaande gebouwen te transformeren tot huisvesting voor arbeidsmigranten. Hierbij krijgen bijvoorbeeld voormalige kantoren of schoolgebouwen een nieuw leven en een nuttige bestemming. Bent u benieuwd naar onze oplossingen voor arbeidsmigranten huisvesting? Bekijkt u dan ook eens onze gerealiseerde projecten. Bij deze projecten worden bewoners, opdrachtgevers en gemeenten volledig ontzorgd op het gebied van wonen en werken in Nederland.

Schrijnend tekort aan geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten

Nederland kampt momenteel met een nijpend tekort aan huisvesting. De gehele Nederlandse samenleving wordt hierdoor getroffen, waaronder ook arbeidsmigranten. Als gevolg hiervan huisvesten arbeidsmigranten zich vaak noodgedwongen onder onveilige omstandigheden. Met name seizoenarbeiders, tijdelijke arbeidsmigranten en short-stay arbeidsmigranten huisvesten vaak in aftandse stacaravans met een gebrek aan ruimte, privacy en veiligheid. KAFRA gaat dit tegen door het bieden van ruime woningen met een uitstekend wooncomfort inclusief moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. KAFRA investeert continu in het optimaliseren van de kwaliteit en de dienstverlening om nóg meer woongenot bij arbeidsmigranten huisvesting te creëren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neemt u dan gerust contact op met de adviseurs van KAFRA Housing.

Tijdelijke arbeidsmigranten huisvesting

Indien u behoefte heeft aan tijdelijke arbeidsmigranten huisvesting, biedt een Labour Hotel de uitkomst. Labour Hotels zijn state-of-the-art modulaire woon- en studiocomplexen. Het unieke aan deze variant van huisvesting voor arbeidsmigranten is dat de complexen bestaan uit losse elementen. Hierdoor zijn ze snel realiseerbaar en bestaat de mogelijkheid om het complex op een andere locatie opnieuw op te bouwen.  In een Labour Hotel wordt een variabel aantal studio’s geïntegreerd, welke van alle gemakken zijn voorzien. Zo beschikt iedere studio over twee slaapkamers, een eigen woonkamer, keuken en sanitair. Iedere woonunit is volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Tevens beschikt het complex over gemeenschappelijke voorzieningen zoals ontspanningsruimtes, een wasserette en een fitnessruimte. Tevens stuurt KAFRA op een optimale service en beheer van het complex. Hiervoor worden onder andere meertalige Welfare Officers ingezet. Bent u benieuwd hoe dit in de praktijk eraan toe gaat? Bekijkt u dan ook eens onze reeds gerealiseerde Labour Hotels in Waalwijk en Horst aan de Maas.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.