Door het toenemende aantal arbeidsmigranten in Nederland, ziet KAFRA vaak dat klanten moeite hebben om hun buitenlandse werknemers te huisvesten. Al langere tijd is er een groot tekort aan geschikte verblijfsplekken voor arbeidsmigranten en andere doelgroepen. Om dit tekort aan kwantitatief én kwalitatief goede huisvestingsoplossingen aan te pakken, ontwikkelt, realiseert en exploiteert KAFRA Housing innovatieve huisvestingsconcepten. Deze concepten zijn voor de tijdelijke en permanente huisvesting van specifieke doelgroepen, zoals arbeidsmigranten, studenten en urgent woningzoekenden.

KAFRA hanteert ‘de nieuwe standaard’ bij het huisvesten van buitenlandse werknemers

De ruime woningen die KAFRA realiseert, bieden een uitstekend wooncomfort en zijn voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. Daarbij wordt de lat steeds hoger gelegd door continue te investeren in het verbeteren van de kwaliteit en de dienstverlening om zo de bewoners nóg beter te kunnen bedienen.

KAFRA werkt daarbij als regisseur graag samen met gespecialiseerde partners in uw regio om zo een optimale woon- en werkbeleving te creëren voor zowel de buitenlandse werknemer alsook diens werkgever. Door over de gehele cyclus te sturen, initiëren en verbeteren, is KAFRA in staat kwalitatief hoogwaardige tijdelijke huisvesting te realiseren en te exploiteren tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u een vraag over onze nieuwe standaard huisvesting? Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs.

Service en beheer van huisvesting voor buitenlandse werknemers

Naast de realisatie van nieuwe huisvestingslocaties stuurt KAFRA ook op optimale inrichting van de exploitatie, service en beheer van de tijdelijke huisvestingslocatie voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten. Om buitenlandse werknemers écht goed te huisvesten en hen goed te begeleiden is professioneel beheer van de huisvestingslocaties enorm van belang. KAFRA zorgt voor een uitstekend beheer van de locatie, zodat de bewoners maximaal woongenot ervaren. Wilt u meer informatie over hoe KAFRA Housing omgaat met service en beheer van permanente woonunits? Vraag dan kosteloos de brochure aan!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.