Bent u benieuwd aan welke eisen een huisvesting voor arbeidsmigranten moet voldoen? De SNF (Stichting Normering Flexwonen) stelt hier een normering voor vast welke jaarlijks wordt getest. KAFRA Housing ziet deze normering echter als ondergrens. En overtreft met haar huisvestingsoplossingen elke verwachting op het gebied van wooncomfort en alles dat daarbij komt kijken.

De eisen waar een huisvesting voor arbeidsmigranten aan moet voldoen

Het doel dat SNF heeft met deze norm is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de huisvesting gewaarborgd wordt. De normering biedt tevens voor belanghebbende, zoals gemeenten, werkgevers, werknemers en buurtbewoners, een zekerheid dat de huisvesting van arbeidsmigranten op alle fronten in orde is. Om de kwaliteit van de huisvesting te waarborgen wordt de norm bij de aanbieder jaarlijks getest. De huisvesting dient te voldoen aan eisen op het gebied van ruimte, veiligheid en hygiëne, privacy, sanitair, voorzieningen, brandveiligheid, informatievoorziening en goed werkgeverschap.

Hoe KAFRA Housing de eisen voor huisvesting arbeidsmigranten overtreft

De SNF norm ziet KAFRA Housing als een ondergrens. Werknemers dienen in een veilige en comfortabele leefomgeving te leven. KAFRA Housing vindt dat dit meer vergt dan alleen het bieden van de SNF norm. Zo overtreft KAFRA Housing met haar drie verschillende huisvestingsoplossingen: Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande gebouwen, elke verwachting van elke belanghebbende. Een voorbeeld hiervan zijn de Mobile Homes die 30 procent ruimer zijn opgezet dan de SNF norm voorschrijft. Evenals de verwachting op het gebied van milieuvriendelijkheid overtreft KAFRA Housing de verwachting. Zo zijn als voorbeeld genomen de Mobile Homes geheel gasloos en goed geïsoleerd.

Kortom, zorgt KAFRA Housing voor een optimaal wooncomfort om zo bewoners maximaal woongenot te kunnen bieden.


Meer weten over de eisen van huisvesting voor arbeidsmigranten?

Wilt u meer weten over de specifieke eisen waaraan een huisvesting voor arbeidsmigranten moet voldoen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in tijdelijke huisvesting van arbeidsmigranten, volg ons dan op Facebook of LinkedIn.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.