Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland? Met name arbeidsmigranten van Midden- en Oost-Europese afkomst zijn onmisbaar in Flevoland. De arbeidsmigranten zijn van onschatbare waarde voor de Flevolandse economie en samenleving. Met name in de gemeentes Zeewolde, Noordoostpolder en in Dronten wonen en werken relatief veel arbeidsmigranten. Tevens wordt de vraag naar arbeidsmigranten steeds groter in Flevoland. Om aan deze toenemende vraag te voldoen is het van essentieel belang om op korte termijn huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland te realiseren. Momenteel kampt de gehele provincie namelijk met een schrijnend tekort aan fatsoenlijke huisvesting. KAFRA Housing biedt hiervoor de uitkomst door het realiseren, ontwikkelen en exploiteren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting. Hierbij worden innovatieve huisvestingsconcepten ingezet waarbij een écht goed huisvestingsperspectief geboden wordt. Hierbij ontneemt KAFRA de zorgen rondom de huisvesting van arbeidsmigranten in Flevoland bij arbeidsmigranten, werkgevers, gemeenten en de lokale omgeving. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA dé oplossing biedt voor het nijpende tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland? Bekijkt u dan ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

State-of-the-art huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland

KAFRA biedt vier uiteenlopende huisvestingsoplossingen om in te spelen op lokale wensen en behoeften: KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en de transformatie van bestaande bouw. Alle huisvestingslocaties van KAFRA zijn volledig ingericht, van alle gemakken voorzien en worden 24/7 beheerd door professioneel en meertalig personeel. Dankzij de combinatie van kwalitatief hoogstaande woningen, meer dan voldoende voorzieningen en een professioneel beheer worden de SNF-normen ruimschoots overstegen. Deze kwaliteitsnorm van Stichting Normering Flexwonen bestaat uit de volgende onderdelen: ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, informatievoorziening, brandveiligheid en goed werkgeverschap. Hierdoor staan de huisvestingsoplossingen van KAFRA Housing garant voor kwalitatief goede huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland. Wilt u meer informatie over onze innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland, het service en het beheer of de SNF-norm? Neemt u dan gerust contact met onze medewerkers op.

Innovatieve concepten voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Flevoland

KAFRA heeft de ambitie om de nieuwe standaard te zetten op het gebied van tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten in Flevoland en de rest van Nederland. Hierbij geeft KAFRA invulling aan de gehele wooncyclus en wordt gestuurd op de realisatie en ontwikkeling van kwalitatieve faciliteiten, sociale activiteiten en een optimale inkleuring van het woon-werkverkeer. Hierbij staat KAFRA constant in contact met de arbeidsmigrant, werkgever, lokale overheidsdiensten en de buurtgenoten. Hierdoor worden alle belanghebbenden volledig ontzorgd rondom de huisvesting van arbeidsmigranten in Flevoland. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA uw zorgen weg kan nemen omtrent de huisvesting van arbeidsmigranten in de provincie Flevoland? Neemt u dan gerust contact op met een van de adviseurs van KAFRA voor een vrijblijvend advies.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.