Flexibele huisvesting is ideaal voor bepaalde doelgroepen, waaronder arbeidsmigranten. Zeker nu Nederland kampt met een groot tekort aan woningen, is deze doelgroep daar de dupe van. Zo is het voor een arbeidsmigrant in veel gevallen vooraf lastig te bepalen hoelang hij of zij behoefte heeft aan huisvesting, waardoor de zoektocht naar huisvesting wordt belemmerd. Arbeidsmigranten komen steeds vaker naar Nederland om hier een aantal maanden te leven en te werken. Hierdoor biedt snelle en flexibele huisvesting de ideale uitkomst. KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en beheert flexibele huisvesting in de vormen van een KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en de transformatie van bestaande gebouwen. Welke huisvestingoplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. Alle woningen zijn duurzaam, state-of-the-art, van alle gemakken voorzien en volledig en smaakvol ingericht. Bent u benieuwd welke variant van flexibele huisvesting het meest geschikt is in uw situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Flexibele huisvesting in de vorm van een Labour Hotel

KAFRA Housing zorgt met haar huisvestingsconcepten voor kwalitatieve flexibele huisvesting waarbij ultiem woongenot gerealiseerd wordt. Hiervoor worden onder andere Labour Hotels ingezet. Bij een Labour Hotel wordt een variabel aantal modulaire studio’s geïntegreerd in een woon- en leefcomplex. De studio’s zijn ruim opgezet, van alle gemakken voorzien en volledig ingericht. Tevens worden gemeenschappelijke voorzieningen zoals wasserettes, sport- en ontspanningsfaciliteiten gerealiseerd. Naast de ontwikkeling en realisatie van deze Labour Hotels stuurt KAFRA tevens op een optimale exploitatie van deze flexibele variant van huisvesting. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA Housing u kan ontzorgen op het gebied van flexibele huisvesting? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Volledig ontzorgd op het gebied van flexibele huisvesting

KAFRA Housing stuurt aan op optimale inrichting van zowel exploitatie, als service en beheer van de Labour Hotels, Mobile Home Parcs en getransformeerde huisvestingslocaties. Alle flexibele huisvestingslocaties worden intensief beheerd door Welfare Officers die 24/7 aanwezig zijn. Zoals de naam al verklapt zijn deze meertalige medewerkers verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners. Daarnaast hebben zij een actieve rol als centraal aanspreekpunt voor bewoners, omwonenden en belanghebbenden. Bent u benieuwd hoe het service en beheer van flexibele huisvesting eraan toe gaat? Vraagt u dan gerust kosteloos onze brochure aan!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.