Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe? KAFRA Housing is gespecialiseerd in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van huisvesting voor arbeidsmigranten. Hierbij gaat KAFRA de strijd aan tegen het nijpende tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe. Zowel nationaal als provinciaal heerst er een dringend tekort aan woningen voor arbeidsmigranten. Het tekort aan huisvesting voor arbeidsmigranten draagt nadelige gevolgen met zich mee, waaronder: onveilige huisvesting, overlast voor buurtbewoners en oplopende prijzen voor huur- en koopwoningen. KAFRA is een actief voorvechter van goede huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe. Door het aanbieden van betaalbare en volledig ingerichte appartementen, studio’s of mobile homes in combinatie met uitgebreide faciliteiten wordt een écht goed huisvestingsperspectief geboden. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA dit bewerkstelligt? Bekijkt u dan ook eens onze uitgebreide brochure.

Innovatieve huisvestingsoplossingen voor arbeidsmigranten in Drenthe

KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe. Hiervoor worden uiteenlopende concepten ingezet waarbij voldoende wooncomfort wordt geboden. Hierbij worden de door de Stichting Normering Flexwonen gestelde normeringen ruimschoots overschreden. Zo worden onder andere modulaire appartementen– en studiocomplexen ingezet voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Drenthe. Bij acute huisvestingsbehoeften bieden snel te realiseren huisvestingsoplossingen zoals Mobile Homes de uitkomst. Voor bestaande panden is het transformeren van bestaande gebouwen een aantrekkelijke optie. Hierbij krijgen afgeschreven of leegstaande panden een nieuwe en waardevolle bestemming. Welke huisvestingsoplossing het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de aanwezige mogelijkheden en de lokale situatie. Dankzij de uiteenlopende concepten en de mogelijkheden tot maatwerk is KAFRA in de gelegenheid om een oplossing te bieden die naadloos aansluit op de lokale wensen en behoeften. Daarnaast is KAFRA constant bezig met het optimaliseren van haar huisvestingsconcepten en de dienstverlening rondom de huisvesting voor arbeidsmigranten in Drenthe. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief van KAFRA.

 

De KAFRA TOWER is perfect voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Drenthe

Voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Drenthe zijn flexibele, kleinschalige huisvestingslocaties ideaal. De KAFRA TOWER is de nieuwste innovatie van KAFRA Housing en sluit naadloos aan bij het beleid van de provincie Drenthe. Deze kleinschalige modulaire wooncomplexen bestaan uit verrassend ruime appartementen. Ieder appartement beschikt over een open keuken, een badkamer en vier eenpersoons slaapkamers. Hierdoor genieten bewoners van voldoende ruimte, rust en privacy. Elke KAFRA TOWER beschikt standaard over vier verdiepingen met elk vier appartementen, waardoor een standaard complex maximaal 64 arbeidsmigranten huisvest. Indien gewenst is het mogelijk om meer of minder verdiepingen te integreren in een KAFRA TOWER. Hierdoor is de KAFRA TOWER ontzettend flexibel qua omvang, locatie, indeling en inrichting waardoor deze huisvestingsoplossing uitermate geschikt is voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Drenthe.

Naast de state-of-the-art appartementen is iedere KAFRA TOWER voorzien van twee wasserettes en bestaat er de mogelijkheid om gemeenschappelijke voorzieningen te realiseren. Hierbij kunt u onder andere denken aan een fitnesscentrum, ontspanningsruimten, sportvelden en ruimtes voor educatie en integratie. Dankzij de hoge mate van flexibiliteit, de ruime appartementen en het 24/7 service en beheer  is de KAFRA TOWER de perfecte oplossing voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Drenthe. Voor additionele informatie over de KAFRA TOWER kunt u geheel vrijblijvend het inspiratieboek aanvragen. Heeft u nog andere vragen over de huisvesting van arbeidsmigranten in Drenthe? Neemt u dan gerust contact met onze medewerkers op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.