Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen? KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert moderne huisvesting voor specifieke doelgroepen, waaronder arbeidsmigranten. Momenteel bestaat er zowel een provinciaal als nationaal tekort aan geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten. Op het moment is er in heel Nederland een tekort aan indicatief 150.000 fatsoenlijke verblijfsplaatsen. Het schrijnende tekort aan huisvesting leidt in veel gevallen tot nadelige gevolgen zoals slechte of onveilige huisvesting, overlast voor buurtbewoners en oplopende huurprijzen. KAFRA is een actief voorvechter van goede behandeling en huisvesting voor arbeidsmigranten. Hierbij worden betaalbare huisvestingsoplossingen geboden die van alle gemakken zijn voorzien. Wenst u meer informatie over de uiteenlopende innovaties van KAFRA Housing voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Groningen? Bekijkt u dan de uitgebreide brochure van KAFRA of meld u aan voor de nieuwsbrief.

De nieuwe standaard in huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen

KAFRA Housing ambieert om de nieuwe standaard te zetten in (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen en in heel Nederland. Door het aanbieden van state-of-the-art woningen die van alle gemakken zijn voorzien wordt een uitstekend wooncomfort geboden. De huisvestingslocaties zijn daarnaast voorzien van uitstekende woon- en ontspanningsfaciliteiten. Met het unieke concept Living as a Service worden bewoners, werkgevers en gemeenten volledig ontzorgd rondom de huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen. Hierbij werkt KAFRA als regisseur samen met gespecialiseerde partners om voor een optimale woon- en werkbeleving te zorgen voor zowel de arbeidsmigrant als werkgever. Hierbij stuurt KAFRA over de gehele woon- en werkcyclus waardoor kwalitatief hoogwaardige huisvesting wordt gerealiseerd en geëxploiteerd tegen een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA de nieuwe standaard zet in tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen? Bekijkt u dan ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

Innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen

Naar verwachting wordt de vraag naar arbeidsmigranten in Groningen steeds groter vanwege een groeiprognose in de land-, akker- en glastuinbouw, de logistiek en de maakindustrie. Hiervoor is het van belang om op korte termijn huisvesting voor arbeidsmigranten in Groningen te realiseren. De innovatieve en flexibele huisvestingsoplossingen van KAFRA Housing zijn in sommige gevallen al binnen enkele maanden volledig operationeel. Hiervoor worden onder andere Labour Hotels, Mobile Homes, de KAFRA TOWER en de transformatie van bestaande gebouwen ingezet. Naast het realiseren van deze huisvestingslocaties worden tevens gemeenschappelijke voorzieningen geïntegreerd om een echt goed huisvestingsperspectief te bieden. Hierbij kan u onder andere denken aan sportvelden, een sportschool, supermarkt en ruimten voor ontspanning en educatie. Wilt u meer weten over onze innovatieve oplossingen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Groningen? Neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.