KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en beheert huisvesting voor arbeidsmigranten in Limburg. Steeds meer Limburgers (44%) vinden het een goede ontwikkeling dat er arbeidsmigranten zijn. Met ruime woningen wordt er een uitstekend wooncomfort geboden en zijn de woningen voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. Door het continu investeren in het verbeteren van de kwaliteit en de dienstverlening worden de bewoners steeds beter gefaciliteerd.

Innovatieve huisvesting voor arbeidsmigranten in Limburg

KAFRA biedt verschillende huisvestingsoplossingen aan. Welke het meest geschikt is, is afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. Om in te kunnen spelen op de lokale behoeften in Limburg biedt KAFRA vier verschillende innovatieve oplossingen voor huisvesting aan: de KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw. Al deze oplossingen zijn volledig en smaakvol ingericht en van alle gemakken en faciliteiten voorzien.

Na het ontwerpen en realiseren van de huisvesting voor arbeidsmigranten is KAFRA nog niet klaar. Er wordt gestuurd op een ideale exploitatie van de mobiele huisvesting met het Living as a Serviceconcept. Naast de huisvesting wordt er gestuurd op de invulling van de hele wooncyclus. Er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de realisatie en invulling van kwalitatieve faciliteiten. Hieronder vallen onder andere sociale activiteiten en een optimale invulling van het woon-werkverkeer voor de arbeidsmigranten in Limburg.

Huisvesting van arbeidsmigranten in het Limburgse Venray

Een van de projecten die KAFRA heeft gerealiseerd in Limburg is MHP Venray. Hier is een nieuwe huisvestingslocatie voor maximaal 240 arbeidsmigranten gerealiseerd. Deze arbeidsmigranten worden gehuisvest in 60 volledig uitgeruste en energiezuinige Mobile Homes. De huisvesting is erg ruim opgezet (vaak tot wel 30% groter dan SNF-norm). De homes zijn erg goed geïsoleerd, gasloos en voorzien van zonnepanelen waardoor deze ook erg energiezuinig zijn. De woningen zijn gerealiseerd op een zeer ruim terrein van ruim twee hectare met prachtige groenvoorzieningen, recreatiemogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid. De bewoners worden intensief begeleid door een professionele organisatie die 24/7 aanwezig is. Zo kunnen de arbeiders uitstekend wonen én werken in Limburg.

Meer informatie over huisvesting voor arbeidsmigranten in Limburg?

Bent u benieuwd wat KAFRA voor u kan betekenen in het huisvesten van arbeidsmigranten in Limburg? Vraag dan onze brochure aan of neem contact met ons op voor de provinciale rapportage. Samen kijken wij graag naar de mogelijkheden en maken wij een oplossing op maat.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.