KAFRA ontwikkelt, realiseert en beheert moderne huisvesting in Nederland. Dit wordt veelal gedaan voor arbeidsmigranten. Met het unieke concept Living as a Service is er een nieuwe standaard gezet in de tijdelijke huishouding voor arbeidsmigranten. Met volledige ontzorging voor de werkgever, arbeidsmigrant en gemeente wordt aan alle aspecten van wonen en leven in Nederland gedacht.

Regisseur van arbeidsmigrantenhuisvesting in Nederland

KAFRA Housing heeft een grote strategische toegevoegde waarde in haar regisseursschap rondom Living as a Service en geeft invulling aan de gehele wooncyclus van een arbeidsmigrant. Hierbij wordt natuurlijk gezorgd voor realisatie en ontwikkeling van kwalitatieve faciliteiten, maar wordt er ook gekeken naar sociale activiteiten zoals educatie, integratie en woon-werkverkeer. De huisvesting wordt voorzien van gemeenschappelijke faciliteiten zoals sportscholen, wasserettes, ontspannings- en educatieruimten. Daarnaast hebben de arbeidsmigranten voldoende ruimte en privacy in de huisvestingsoplossingen. De woningen zijn bijvoorbeeld tientallen procenten ruimer dan de SNF-normering. Hiermee zet KAFRA een nieuwe standaard neer voor huisvesting van arbeidsmigranten in Nederland.

KAFRA staat als regisseur continu in contact met de werkgever, arbeidsmigrant, lokale overheidsdiensten en buurtgenoten. Hierdoor wordt gezorgd voor een goede samenwerking tussen alle partijen. In deze rol als regisseur voert KAFRA echter niet alles zelf uit. Voor bemiddeling, maar ook voor invulling aan service en beheer wordt samengewerkt met gespecialiseerde (lokale) partners. Deze kennen de lokale marktomstandigheden beter. Hiermee wordt ook de onafhankelijkheid van KAFRA als regisseur geborgd.

Verschillende innovatieve huisvesting in Nederland

KAFRA Housing biedt verschillende soorten huisvesting aan, namelijk een KAFRA TOWER, Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw. Welke het meest geschikt is, hangt natuurlijk af van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. Al deze oplossingen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zodat de arbeidsmigranten niks te kort komen. De kwaliteit van de huisvesting wordt continu verbeterd door de woningen en bijbehorende dienstverlening te optimaliseren. Hierdoor wordt de huisvesting voor arbeidsmigranten in Nederland steeds beter!

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor huisvesting in Nederland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.