Bent u op zoek naar huisvesting voor Polen in Nederland? Naar schatting verblijven al meer dan een half miljoen, voornamelijk Oost-Europese arbeidsmigranten in Nederland. Naar verwachting gaat dit de komende jaren nog verder stijgen. Om het groeiende aantal arbeidsmigranten te huisvesten zijn betaalbare, flexibele woonvoorzieningen noodzakelijk. Echter kampt Nederland momenteel met een nijpend tekort aan woningen, wat leidt tot nadelige gevolgen. Enkele voorbeelden van deze nadelige gevolgen zijn slechte en onveilige huisvesting en overlast voor omwonenden. De innovatieve tijdelijke of zelfs permanente huisvestingsconcepten van KAFRA Housing bieden hiervoor uitkomst. Wilt u een beter beeld krijgen van onze organisatie en werkzaamheden? Bekijkt u dan eens onze bedrijfsfilm en ervaar onze huisvesting voor Polen in Nederland.

Moderne modulaire huisvesting voor Polen in Nederland

Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke huisvesting voor Polen in Nederland, of voor permanente huisvesting, KAFRA biedt een passende oplossing. Zelfs op korte termijn is het mogelijk om een Labour Hotel te realiseren. Een Labour Hotel is een modulair woon- en studiocomplex, met verrassend veel wooncomfort. De huisvestingscomplexen bestaan uit losse elementen, waardoor ze niet alleen snel realiseerbaar zijn, maar ook nog eens op andere locaties heropgebouwd kunnen worden. Een Labour Hotel bestaat uit een variabel aantal modulaire studio’s, welke beschikken over een eigen woonkamer, keuken, douche en toilet. Daarnaast behoren diverse gemeenschappelijke voorzieningen tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld wasserettes, fitness- en ontspanningsruimten. Bent u benieuwd hoe dit in de praktijk er uit ziet? Bekijkt u dan ook eens onze reeds opgeleverde Labour Hotels in Waalwijk en in Horst aan de Maas. Voor verdere vragen over Labour Hotels, of een van onze andere huisvestingsoplossingen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze adviseurs.

De nieuwe standaard in huisvesting voor Polen in Nederland

Nederland heeft een schrijnend tekort aan geschikte huisvesting voor onder andere arbeidsmigranten. KAFRA biedt een oplossing door het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van kwantitatieve én kwalitatieve huisvestingsconcepten. De ruime woningen van KAFRA bieden een uitstekend wooncomfort en zijn voorzien van alle gewenste woon- en ontspanningsfaciliteiten. De moderne en innovatieve huisvestingsconcepten van KAFRA voldoen natuurlijk ook aan de normen van Stichting Normering Flexwonen. Sterker nog, de huisvesting voor Polen in Nederland van KAFRA gaat ver over deze normen heen. Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen over onze huisvestingsconcepten? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.