Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting voor Poolse werknemers? KAFRA Housing biedt dé totaaloplossing voor u! KAFRA zorgt voor volledige ontzorging bij de tijdelijke huisvesting van Poolse werknemers. Denk hierbij aan superieur en intiem wooncomfort, 24/7 hoogwaardig service en beheer en proactief stakeholdermanagement.

Geschikte huisvesting voor Poolse werknemers gezocht?

Arbeidsmigranten zijn van grote waarde voor de Nederlandse economie en samenleving. Echter bestaat er een groot en groeiend tekort, en wordt er dus ook actief huisvesting voor Poolse werknemers gezocht. KAFRA biedt arbeidsmigranten kwalitatief goede huisvesting en ontwikkelt, realiseert en exploiteert innovatieve huisvestingsoplossingen voor tijdelijke huisvesting.

Dankzij haar unieke, innovatieve huisvestingsoplossingen zet KAFRA een nieuwe standaard in de huisvesting van arbeidsmigranten. Alle woningen zijn state-of-the-art, volledig en van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Bovendien wordt de standaard continue verbeterd door de kwaliteit van onze woningen en bijbehorende dienstverlening voortdurend te optimaliseren. KAFRA biedt drie verschillende huisvestingsoplossingen om in te spelen op de lokale wensen en behoeften: Labour Hotels, Mobile Homes en Transformatie van bestaande gebouwen. Welke huisvestingsoplossing het meest geschikt is u, hangt af van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. Dus zoekt u huisvesting voor Poolse werknemers? Dan is KAFRA de partij voor u!

KAFRA als regisseur van huisvesting Poolse werknemers

KAFRA heeft als strategische toegevoegde waarde haar regisseurschap rondom Living as a service. Het geeft invulling aan de gehele wooncyclus van een arbeidsmigrant, waarbij wij sturen op realisatie en ontwikkeling van kwalitatieve faciliteiten, sociale activiteiten zoals educatie en integratie en optimale inkleuring van woon-werkverkeer. Daarnaast is KAFRA als regisseur continu in contact met haar omgeving: de werkgever, de arbeidsmigrant, de lokale overheidsdiensten en buurtgenoten. Daarmee sturen wij op een optimale cohesie rondom de tijdelijke huisvestingslocatie voor Poolse werknemers.


Huisvesting Poolse werknemers gezocht? Neem dan contact met ons op!

Zoek niet langer naar geschikte huisvesting voor Poolse werknemers en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een innovatieve huisvestingsoplossing!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.