Bent u op zoek naar volledig ingerichte woonunits om bijvoorbeeld uw personeel of urgent woningzoekenden te huisvesten? De ruime en volledig ingerichte woonunits van KAFRA Housing bieden een uitstekend wooncomfort en zijn voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. Bovendien wordt de lat steeds hoger gelegd door continue te investeren in het verbeteren van de kwaliteit en de dienstverlening om bewoners nóg beter te faciliteren.

Door een groot tekort aan ingerichte woonunits in Nederland, ziet KAFRA vaak dat klanten moeite hebben om hun, werknemers, studenten of andere relevante doelgroepen te huisvesten. Er is immers een groot tekort aan geschikte (ingerichte) woningen voor deze doelgroepen. Om dit tekort aan te pakken, ontwikkelt, realiseert en exploiteert KAFRA Housing onder andere ingerichte woonunits voor de tijdelijke en permanente huisvesting van specifieke doelgroepen, zoals arbeidsmigranten, studenten en urgent woningzoekenden.

Welke ingerichte woonunit het meest geschikt?

Gaat u nu juist voor een innovatieve tijdelijke oplossing of voor een permanente oplossing? Dit is natuurlijk per situatie en omgeving verschillend. KAFRA biedt daarom drie verschillende huisvestingsoplossingen: allen volledig ingerichte woonunits.

Dankzij de unieke, innovatieve huisvestingsoplossingen zet KAFRA een nieuwe standaard in de huisvesting van verschillende soorten doelgroepen. Alle woonunits zijn state-of-the-art, volledig en smaakvol ingericht en van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Bovendien wordt de standaard van de woningen continue verbeterd door de kwaliteit en bijbehorende dienstverlening voortdurend te optimaliseren.

Nijpend tekort aan ingerichte woonunits in Nederland

Het enorme tekort aan huisvestingsplaatsen leidt tot nadelige gevolgen zoals slechte/onveilige huisvesting, overlast voor omwonenden, oplopende huurprijzen en het schaadt bovendien de lokale economie. KAFRA is actief voorvechter van een goede behandeling en huisvesting van onder andere arbeidsmigranten en heeft daarom diverse moderne, professionele, volledig ingerichte woonunits ontwikkeld voor de (tijdelijke) huisvesting van verschillende doelgroepen. Benieuwd? Bekijk onze afgeronde projecten.

Service, beheer en hygiëne krijgen hoge prioriteit bij onze ingerichte woonunits

KAFRA onderschrijft het belang van het stellen van een norm voor huisvesting van verschillende doelgroepen door Stichting Normering Flexwonen (SNF). KAFRA voldoet niet alleen aan de SNF-norm, maar gaat daar ruim overeen. De stichting borgt de ondergrens aan kwalitatieve huisvesting in de markt, beheert de huisvestingsnorm en onderhoudt het register van bedrijven die aan de norm voldoen. Onder de norm vallen onder meer afspraken over ruimte, privacy, sanitair, veiligheid, hygiëne, voorzieningen en informatievoorziening. Heeft u een vraag over nieuwe huisvesting of onze service en beheer? Neem contact op met een van onze ervaren adviseurs.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.