Bent u op zoek naar een tijdelijke woning voor uw (buitenlands) personeel? Bekijk dan eens de kant en klare woonunits van KAFRA Housing. Onze kant en klare woonunits zijn volledig ingericht, van alle gemakken voorzien en bieden maximaal woongenot.

Nederland wordt geteisterd door een groot tekort aan woningen voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten. Een ideale oplossing hiervoor is het plaatsen van, eventueel tijdelijke, kant en klare woonunits. Hiermee worden zowel de werkgever, als de gemeente en de arbeidsmigranten zelf volledig ontzorgd op het gebied van wonen en leven in Nederland.

Tevens zijn de kant en klare woonunits van KAFRA uitstekend te gebruiken voor huisvesting van andere doelgroepen zoals studenten. Het tekort aan woningen voor studenten kan bovendien worden opgevangen door het plaatsen van huisvestingsconcepten van KAFRA Housing. Onze innovatieve concepten zijn de perfecte uitkomst voor het tekort aan kwantitatieve én kwalitatieve huisvesting voor deze specifieke doelgroepen. Bent u benieuwd naar onze huisvestingsconcepten? Bekijkt u dan ook eens onze kant en klare woonunits.

Verschillende typen kant en klare woonunits

KAFRA werkt uitsluitend met maatwerkoplossingen. Iedere situatie en omgeving heeft immers baat bij een andere oplossing. Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting, of juist naar een permanente woonunit? Voor beide situaties bent u bij KAFRA Housing aan het juiste adres. KAFRA biedt drie verschillende varianten van huisvestingsoplossingen. Deze opties zijn respectievelijk: Labour Hotels. Mobile Homes en het transformeren van bestaande gebouwen. Bent u benieuwd welke optie het meest geschikt is voor uw situatie en omgeving? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs bieden een innovatieve oplossing, waarbij ingespeeld wordt op zowel uw wensen en behoeften, als die van de omgeving.

LH Waalwijk: project met kant en klare woonunits

Labour Hotels zijn moderne, modulaire woon- en studiocomplexen. Labour Hotels bestaan uit losse elementen, waardoor ze snel te realiseren zijn en op andere locaties heropgebouwd kunnen worden. In Waalwijk heeft KAFRA Housing in een zeer kort tijdsbestek met slechts tien weken bouwtijd, in samenwerking met diverse partners een nieuwbouwcomplex gerealiseerd. LH Waalwijk bestaat uit maar liefst vier verdiepingen, waarin zowel twee- als vierpersoonsstudio’s zijn gevestigd. De studio’s zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een open keuken en een eigen badkamer met een toilet. Tevens zijn er gemeenschappelijke wasserettes en uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Momenteel wordt het gehele complex volledig bezet en biedt ons huisvestingsconcept een passende oplossing voor 400 arbeidsmigranten. Bent u benieuwd hoe onze huisvestingsconcepten met kant en klare woonunits in de praktijk er uit zien? Bekijkt u dan ook eens onze gerealiseerde projecten.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.