Bent u benieuwd naar de kosten van een woonunit? Dat is geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. KAFRA Housing werkt uitsluitend met maatwerk projecten, waardoor de precieze kosten uiteenlopen. KAFRA heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve en kwantitatieve huisvestingsconcepten voor arbeidsmigranten. Naast het ontwikkelen en realiseren van bijvoorbeeld woonunits, stuurt KAFRA tevens op een optimale exploitatie van de woonunits. De kosten van een woonunit zijn dus geheel afhankelijk van het project. Mocht u meer informatie wensen over de kosten van een woonunit of een van onze andere huisvestingsconcepten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs verhelderen graag uw prangende vraagstukken.

De kosten en baten van een woonunit

Het schrijnende tekort aan woningen op de Nederlandse huizenmarkt heeft als consequentie dat veel arbeidsmigranten noodgedwongen onder erbarmelijke omstandigheden huisvesten in Nederland. Hierdoor wordt de drempel om als Oost-Europeaan het moederland te verlaten en in Nederland te werken steeds groter. Volgens prognose van uitzendbrancheorganisatie ABU stijgt de vraag naar arbeidsmigranten de komende jaren. Hierdoor bent u als werkgever gebaat bij het aanbieden van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting. Met het aanbieden van woonunits in combinatie met werk heeft u een streepje voor. Dit biedt tevens goed perspectief voor de komende jaren en u genereert inkomsten vanuit de huurheffing voor de woonunit. De bewoner draagt natuurlijk kosten af voor het gebruiken van de woonunit. Bent u benieuwd naar de kosten voor woonunits in uw situatie? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

De kosten van een woonunit van KAFRA zijn op aanvraag

De kosten voor een woonunit van KAFRA zijn geheel afhankelijk van de grootte van het project in combinatie met uw wensen en behoeften. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van moderne woonunits ziet KAFRA tevens toe op een optimale exploitatie van de woonunits. Door het aanbieden van moderne, volledig ingerichte woonunits in combinatie met de exploitatie wordt u geheel ontzorgd rondom huisvesting voor arbeidsmigranten. De arbeidsmigranten die reeds in woonunits van KAFRA Housing huisvesten zijn met name te spreken over de hoeveelheid ruimte, luxe inrichting en de voorzieningen van de woonunits. Alle woonunits zijn ruim bemeten, zo’n 30% groter dan de normering van Stichting Normering Flexwonen. Deze stichting houdt onder andere toezicht op ruimte, privacy, veiligheid, sanitair, hygiëne en (informatie-) voorzieningen. KAFRA Housing juicht dit van harte toe en voldoet dan ook ruimschoots aan de normeringen om ultiem woongenot voor de arbeidsmigranten te bieden. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het Living as a Service concept waarmee bewoners, werkgevers en gemeenten volledig ontzorgd worden rondom alle aspecten van wonen en leven in Nederland. Het unieke concept uit zich in vijf speerpunten, namelijk: maatwerk, kwaliteit van leven, duurzaam wonen, service & beheer en omgevingsdialoog. Wilt u graag meer informatie over het Living as a Service concept? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan geven wij u graag een indicatie van de kosten van een woonunit.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.