Bent u op zoek naar mobiele woonunits die te huur zijn? KAFRA Housing biedt met haar verschillende huisvestingsconcepten de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting. In Nederland heerst een schrijnend tekort aan woningen. Indien u zoekende bent naar een tijdelijke huisvestingsoplossing, biedt een mobiele woonunit wellicht de uitkomst. KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert kwalitatieve huisvesting voor specifieke doelgroepen. Binnen deze specifieke doelgroepen behoren urgent woningzoekenden, studenten en arbeidsmigranten. Wenst u meer informatie over mobiele woonunits die te huur zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op of laat uzelf inspireren door onze brochure.

Mobiele woonunits te huur, in de vorm van Mobile Homes

Bent u dringend op zoek naar mobiele woonunits die te huur zijn? Bij urgente huisvestingsbehoeften door bijvoorbeeld economische hoogconjunctuur of seizoensarbeid zijn snel te realiseren oplossingen, zoals Mobile Homes, ideaal. Een park vanaf vijf Mobile Homes kan binnen drie tot zes maanden volledig operationeel zijn. Daarnaast zijn de mobiele units eenvoudig te verplaatsen en op te bouwen. De Mobile Homes van KAFRA Housing bieden verrassend veel ruimte en zijn gebouwd naar fraai Scandinavisch design. De mobiele woonunits die te huur zijn, zijn volledig ingericht, voorzien van een eigen tuin en energiezuinig. Op grootschalige parken is het tevens mogelijk om een beheerdersunit te laten plaatsen voor 24/7 service en beheer.

MHP Venray, mobiele woonunits te huur voor arbeidsmigranten

Met het Mobile Home Parc Venray heeft KAFRA Housing een nieuwe huisvestingslocatie voor maximaal 240 arbeidsmigranten gerealiseerd. De arbeidsmigranten worden gehuisvest in 60 volledig ingerichte en energiezuinige mobiele woonunits. Deze mobiele woonunits zijn te huur voor met name Oost-Europese arbeidsmigranten. De mobiele woonunits staan verspreid op een terrein van ruim twee hectare. Het terrein is onder andere voorzien van prachtige groenvoorzieningen, voldoende recreatiemogelijkheden en een ruim parkeerterrein. Bent u benieuwd hoe het gerealiseerde project er uit ziet, vraagt u dan gerust het inspiratieboek over dit project aan. Indien u nog verdere vragen heeft, neem dan contact met ons op.

 

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.