Bent u zoekende naar moderne woonunits? Een woonunit biedt vaak een tijdelijke oplossing voor urgent woningzoekenden. Nederland kampt met een drastisch tekort aan woningen. Hierdoor worden bijvoorbeeld arbeidsmigranten belemmerd om naar Nederland te komen. Dit staat lijnrecht tegenover de stijgende vraag naar arbeidsmigranten. Hierdoor huisvesten arbeidsmigranten zich helaas nog te vaak in onveilige, aftandse accommodaties zonder toezicht. Om dit te voorkomen is kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting noodzakelijk. Hiervoor bieden de moderne woonunits van KAFRA Housing de ideale uitkomst. KAFRA Housing plaatst een variabel aantal moderne woonunits en creëert hiermee huisvesting voor velen arbeidsmigranten. Naast het ontwikkelen en realiseren van de woonunits ziet KAFRA Housing tevens toe op een optimaal beheer van de huisvestingslocaties. Hierdoor wordt niet alleen geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten geboden, maar wordt er tevens toegezien op de woonomstandigheden. Wilt u meer informatie over de volledig ingerichte woonunits? Bekijkt u dan ook eens onze reeds gerealiseerde parken met moderne woonunits.

Moderne volledig ingerichte woonunits

Woonunits van KAFRA Housing zijn verrassend ruim en van alle gemakken voorzien. Bewoners waarderen de ruim bemeten woonunits. Zo zijn de moderne woonunits, ook wel Mobile Homes genoemd, zo’n 30% ruimer dan de normering van Stichting Normering Flexwonen. De woonunits zijn gebouwd naar fraai Scandinavisch design. De volledig ingerichte moderne woonunits zijn voorzien van een eigen keuken, woon- en leefkamer, twee slaapkamers, eigen sanitair en een eigen tuin. De innovatieve woonunits zijn gasloos en goed geïsoleerd. Optioneel is het een mogelijkheid om de daken van de woonunits te voorzien van zonnepanelen.  Tevens zijn de medewerkers van KAFRA Housing continu in beweging om de woonunits en het beheer te optimaliseren waardoor meer woongenot gecreëerd wordt. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de moderne woonunits van KAFRA? Meld u dan gerust aan voor onze nieuwsbrief, u ontvangt ieder kwartaal het laatste nieuws.

De moderne woonunits van KAFRA zijn binnen drie tot zes maanden operationeel

Bij acute huisvestingsbehoeften door bijvoorbeeld een toename aan seizoensarbeid of economische hoogconjunctuur, is een Mobile Home Parc ideaal. Een park met meerdere moderne woonunits is snel te realiseren en indien gewenst zijn de woonunits op latere termijn te (ver)plaatsen. Een park vanaf vijf units kan al binnen drie tot zes maanden volledig operationeel zijn. Naast het ontwikkelen en realiseren van de woonunits stuurt KAFRA tevens op een optimale exploitatie en beheer. Hierdoor worden al uw zorgen uit handen genomen. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA u helpt op het gebied van huisvesting voor arbeidsmigranten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.