KAFRA Housing ontwikkelt permanente woonunits voor verschillende doelgroepen.

Niet alleen voor tijdelijke huisvesting van bijvoorbeeld arbeidsmigranten of studenten, maar ook voor de opvang van bijvoorbeeld urgent woningzoekenden. Permanente woonunits zijn mobiele modulaire woon- en studiocomplexen. Hierin maakt KAFRA Housing een onderscheid tussen Labour Hotels, Mobile Homes en transformatie van bestaande bouw.

Labour Hotels bestaan uit losse elementen en zijn daardoor snel realiseerbaar. Bovendien kunnen deze op andere locaties, ook dichtbij bedrijventerreinen, heropgebouwd worden. Mobile Homes zijn volledig op zichzelf staande woonunits die relatief eenvoudig te (ver)plaatsen zijn. Daarnaast heeft KAFRA Housing nog een derde mogelijkheid voor huisvesting, namelijk de transformatie van bestaande bouw naar permanente woonunits.

Welke permanente huisvestingsoplossing is het meest geschikt?

Gaat u nu juist voor een innovatieve tijdelijke oplossing of voor een permanente woonunit? Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. KAFRA Housing denkt graag met u mee over een passende oplossing, afgestemd op uw wensen en behoeften. Dankzij het diverse aanbod in (permanente) woonoplossingen, kan KAFRA Housing goed inspelen op de lokale wensen en behoeften van u en de omgeving.

Door de unieke en innovatieve huisvestingsoplossingen zet KAFRA Housing een nieuwe standaard in de huisvesting van verschillende soorten doelgroepen. Alle woningen zijn state-of-the-art, volledig en smaakvol ingericht en van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Bovendien wordt de standaard van de woningen continue verbeterd door de kwaliteit en bijbehorende dienstverlening voortdurend te optimaliseren. Afhankelijk van de omgevingsvergunning kunnen de permanente woonunits 10 tot 15 jaar blijven bestaan. Meer informatie over welke type huisvestingsoplossing voor u het meest geschikt is? Neem contact op met een van onze adviseurs!

Samenwerkingen met diverse partners voor goede service en beheer van permanente woonunits

KAFRA Housing vindt het behoud van de regie bij haar huisvestingsoplossingen erg belangrijk, maar dat betekent niet dat alles in-house moet worden uitgevoerd. Voor bemiddeling alsmede invulling aan service en beheer van permanente woonunits staat KAFRA Housing ervoor open om met gespecialiseerde partners in uw regio samen te werken. Vaak is het zo dat regionale partners de lokale marktomstandigheden beter kennen en bovendien de kennis en kunde hebben om op een goede manier invulling te geven aan service en beheer van permanente woonoplossingen. Wilt u meer informatie over hoe KAFRA Housing omgaat met service en beheer van permanente woonunits? Vraag dan kosteloos de brochure aan!

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.