Bent u op zoek naar huisvesting voor uw personeel? De innovatieve huisvestingsconcepten van KAFRA Housing zijn ideaal voor personeelshuisvesting.  De afgelopen jaren heeft KAFRA Housing zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor met name arbeidsmigranten van Midden- en Oost-Europese afkomst.

De flexibele en semipermanente oplossingen van KAFRA lenen zich uitstekend voor personeelshuisvesting. KAFRA Housing maakt gebruik van innovatieve oplossingen zoals modulaire Labour Hotels, een kleinschalige KAFRA TOWER, Mobile Homes en de transformatie van bestaande gebouwen. Hierbij maakt het in Venray gelegen KAFRA gebruik van maatwerk, waarbij volledig ingerichte woningen worden gerealiseerd. Het woongenot voor het personeel staat hier centraal. KAFRA zet hierbij een nieuwe standaard in tijdelijke personeelshuisvesting voor arbeidsmigranten. Met haar unieke Living as a Service concept wordt zowel de werkgever, de arbeidsmigrant als de gemeente volledig ontzorgd rondom alle aspecten van wonen, werken en leven in Nederland. Wilt u graag meer informatie over innovatieve personeelshuisvesting of over het Living as a Service concept? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Flexibele personeelshuisvesting voor u op maat

KAFRA Housing werkt uitsluitend met maatwerk oplossingen voor personeelshuisvesting. Welke oplossing het meest geschikt is, is afhankelijk van de lokale situatie en de aanwezige mogelijkheden. KAFRA speelt hierbij in op de lokale wensen en behoeften van werkgever, werknemer en lokale belanghebbenden. Iedere variant van personeelshuisvesting is volledig ingericht, voldoet ruimschoots aan de normen van Stichting Normering Flexwonen en biedt een écht goed huisvestingsperspectief. De locaties zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Zo beschikken reeds gerealiseerde complexen onder andere over wasserettes, fitness- en ontspanruimtes.  Daarnaast is KAFRA Housing continu in ontwikkeling om haar personeelshuisvesting en bijbehorende dienstverlening te optimaliseren. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van KAFRA.

Personeelshuisvesting zonder zorgen

KAFRA Housing vindt dat werknemers en werkgevers zich moeten kunnen focussen op het werken in Nederland. Hierdoor opereert KAFRA in de gehele wooncyclus van een arbeidsmigrant. Daarbij wordt gestuurd op realisatie en ontwikkeling van kwalitatieve faciliteiten, educatie, integratie en een optimale invulling van woon-werkverkeer. KAFRA neemt een regisseursrol in vervulling waarbij ze continu in contact staat met haar omgeving. Hierdoor wordt zowel medewerker, werkgever als de gemeente volledig ontzorgd.  Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA u kan ontzorgen op het gebied van personeelshuisvesting? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.