Bent u op zoek naar een tijdelijke woonunit? KAFRA Housing zet innovatieve huisvestingsconcepten in om een oplossing te bieden voor urgent woningzoekenden. KAFRA is gespecialiseerd in het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van zowel tijdelijke als permanente huisvesting voor met name arbeidsmigranten. Deze specifieke doelgroep huisvest helaas nog te vaak onder erbarmelijke omstandigheden in te kleine woningen. Ondanks dat ze vaak lange dagen maken en fysiek zware arbeid verrichten. Om dit tegen te gaan biedt KAFRA met onder andere tijdelijke woonunits de uitkomst. Zo voldoet een mobiele woonunit van KAFRA Housing ruim aan alle normen van de Stichting Normering Flexwonen. Bent u benieuwd hoe onze tijdelijke woonunits er uit zien? Bekijkt u dan onze reeds gerealiseerde projecten.

Een tijdelijke woonunit boordevol woongenot

Een tijdelijke woonunit van KAFRA Housing is van alle gemakken voorzien. Zo is iedere tijdelijke woonunit standaard luxe ingericht. KAFRA biedt zowel tijdelijke woningen aan in de vorm van Mobile Home Parcs, als semipermanente woonunits in de vorm van modulaire Labour Hotels. Bij de allereerste variant wordt binnen enkele maanden huisvesting gecreëerd voor enkele honderden arbeidsmigranten. De Mobile Homes zijn ruim bemeten en energiezuinig. Zo zijn de tijdelijke mobiele woonunits goed geïsoleerd, volledig gasvrij en is er een mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Indien u meer baat heeft bij een semipermanente oplossing, biedt een Labour Hotel wellicht uitkomst. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne modulaire woon- en studiocomplexen. Deze complexen bestaan uit losse elementen waardoor ze snel realiseerbaar zijn en op andere locaties heropgebouwd kunnen worden. In een Labour Hotel kan een variabel aantal tijdelijke woonunits worden geïntegreerd. Deze beschikken allemaal over twee slaapkamers, een eigen woonkamer, keuken en toilet. Iedere tijdelijke woonunit is volledig gemeubileerd en bij ieder complex zijn gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig zoals een wasserette, fitness, een ontspanningsruimte en een receptie met meertalig personeel. Bent u benieuwd wat KAFRA voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

KAFRA zet een nieuwe standaard voor een tijdelijke woonunit

Een ruime tijdelijke woonunit van KAFRA biedt een uitstekend wooncomfort en is voorzien van moderne woon- en ontspanningsfaciliteiten. KAFRA heeft haar eigen lat hoog gelegd door de normen van Stichting Normering Flexwonen ruimschoots te overschrijden. Onder de normering Flexwonen vallen onder andere afspraken betreffende ruimte, privacy, veiligheid, sanitair, hygiëne en (informatie-) voorzieningen om woongenot in een tijdelijke woonunit te garanderen. Daarnaast is KAFRA continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit en de dienstverlening om bewoners nóg beter te faciliteren. Hierbij werkt KAFRA als regisseur samen met gespecialiseerde partners om een optimale woon- en werkbeleving te creëren. Wilt u op de hoogte blijven van de updates, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.