Bent u op zoek naar tijdelijke woonunits voor tijdelijke huisvesting? KAFRA biedt zowel tijdelijke als permanente huisvestingsoplossingen voor specifieke doelgroepen. Tot deze specifieke doelgroepen behoren onder andere urgent woningzoekenden, studenten en arbeidsmigranten. KAFRA heeft zich de afgelopen jaren met name gespecialiseerd in huisvesting voor de laatstgenoemde doelgroep. Mede dankzij het nijpende tekort aan woningen huisvesten arbeidsmigranten zich vaak noodgedwongen onder schrijnende omstandigheden in te kleine ruimtes. KAFRA gaat dit tegen door het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvestingsconcepten. Hierdoor wordt zowel de arbeidsmigrant als opdrachtgever volledig ontzorgd op het gebied van huisvesting en alles wat daarbij komt kijken. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen door het inzetten van tijdelijke woonunits? Neemt u dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Tijdelijke woonunits voor arbeidsmigranten

Indien u tijdelijke huisvesting zoekt voor arbeidsmigranten, zijn tijdelijke woonunits wellicht de oplossing. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om Mobile Homes in te zetten in een speciaal daarvoor ingericht Mobile Home Parc. De Mobile Homes, ofwel tijdelijke woonunits, van KAFRA Housing zijn verrassend ruim, volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn de Mobile Homes ook nog eens binnen drie tot zes maanden volledig operationeel. Mobile Homes worden veelal gebruikt voor zogenoemde short stay arbeidsmigranten, die een periode van drie tot zes maanden werken en verblijven in tijdelijke woonunits.

Een andere oplossing wordt geboden door het inzetten van modulaire woon- en studiocomplexen, ook wel Labour Hotels genoemd. Bij deze semipermanente vorm van huisvesting wordt een variabel aantal modulaire studio’s geïntegreerd. Deze beschikken allemaal over twee slaapkamers, een eigen woonkamer, keuken, douche en toilet. De studio’s zijn volledig gemeubileerd en daarnaast zijn er verschillende gemeenschappelijke voorzieningen zoals een gym, een wasserette en ontspanningsruimten. Deze vorm van semipermanente huisvesting vereist wel een tijdelijke herbestemming en kan binnen een termijn van zes à negen maanden operationeel zijn. Bent u benieuwd hoe deze tijdelijke woonunits, Mobile Home Parcs en Labour Hotels in de praktijk er uit zien? Bekijkt dan onze gerealiseerde projecten.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.