21 juni 2018

LH Waalwijk: efficiënt ingerichte studio’s voor arbeidsmigranten

Het nieuwe complex voor arbeidsmigranten LH Waalwijk opent vandaag officieel de deuren. Op wat voor plek zijn de nieuwe bewoners terechtgekomen?

Al voor de officiële opening wordt campus voor arbeidsmigranten LH Waalwijk bewoond. Zo’n tachtig arbeidsmigranten hebben er sinds dit weekend een kamer gevonden. ,,Zo nijpend is het tekort inmiddels”, wil Frank van Gool van uitzendbureau OTTO Work Force er maar mee zeggen.

Met man en macht wordt gewerkt om het complex naast de gemeentewerf toonbaar te maken voor de open dag van donderdag. Tientallen werklui proberen in ieder geval een deel van het gebouw spic en span op te leveren. Een stevige klus, want OTTO ontving de sleutels van het complex pas op 8 juni. Voor de realisatie werkte het uitzendbureau samen met projectontwikkelaar GREEN Real Estate en Jan Snel flexibel bouwen.

Bekijk hier het hele artikel over LH Waalwijk.