Feestelijke opening Mobile Home Parc Venray

Op 5 april 2019 heeft KAFRA Housing met trots haar nieuwste huisvestingslocatie Mobile Home Parc Venray voor arbeidsmigranten geopend!

Het Mobile Home Parc Venray telt 60 volledig uitgeruste, moderne en energiezuinige Mobile Homes op een terrein van ruim twee hectare met uitgebreide groenvoorzieningen, ontspanningsfaciliteiten en parkeergelegenheden.

Gedurende deze opening zijn er verschillende sprekers aan het woord geweest, waaronder Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force en aandeelhouder van KAFRA Housing, en wethouder Jan Loonen, van de Gemeente Venray. Daarnaast hebben de gasten een informatieve rondleiding gehad over het Mobile Home Parc.

Wilt u weten hoe deze feestelijke opening is verlopen? Bekijk dan hierboven het gave videoverslag van deze openingsdag.