Onlangs deed OTTO Work Force een dringende oproep met haar OTTO Statement aan de Tweede Kamer en aan het kabinet om vaart te maken met het verbeteren van de positie van arbeidsmigranten in ons land. De regering moet nog voor het eind van 2021 duizenden malafide uitzendbureaus sluiten en zorgen voor betere regels rondom huisvesting. Dat stelt Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force en shareholder van KaFra Housing. Alleen op die manier worden arbeidsmigranten in de toekomst voldoende beschermd tegen wanpraktijken.

Frank van Gool bij BNR Radio over OTTO Statement

Eerder sprak Frank van Gool tijdens een uitzending van BNR Radio over de dringende oproep van OTTO Work Force aan de Tweede Kamer en aan het kabinet om vaart te maken met het verbeteren van de positie van arbeidsmigranten in ons land.