Het einde en begin van een 2e thuis 

Onlangs kregen we een bijzondere vraag. Een groepje trouwe saunagasten van Amrâth Thermen in Born wilde graag nog één laatste keer de Thermen van binnen bekijken voordat er een nieuwe bestemming op komt.

Natuurlijk konden we ons goed voorstellen dat de sauna na een tiental jaren als een 2e huiskamer aanvoelt. En dat moet natuurlijk op een mooie en positieve manier afgesloten worden. Met een laatste tour en afsluitend diner hebben we dit waar kunnen maken.

“Lieve mensen van KaFra Housing, met name directer Frank van Gool voor het akkoord en Britt, Kata en Erik die alles gerealiseerd hebben voor ons, het was een avond om nooit te vergeten! De locatie was prachtig aangekleed in kerstsfeer, we kregen een heerlijk diner inclusief een lekker wijntje aangeboden en werkelijk alles was tot in detail perfect verzorgd! Wat hebben we een mooie avond gehad, enorm genoten en veel gelachen en herinneringen opgehaald. Dank jullie wel namens ons allemaal om op deze manier prachtig afscheid te nemen van onze vertrouwde sauna: Rob, Dominique, Daniëlla, Luc, Chantal, Patrick, Wendy en Marij”.

Vanaf Q1 2024 gaan we aan de slag met de renovatie en ontwikkelingen van het voormalig Amrâth hotel en Thermen. En dit alles met een doel: een thuis creëren voor internationale medewerkers.