Bent u op zoek naar huisvesting voor arbeidsmigranten in Overijssel? Naar schatting wonen en werken er ruim 20.000 arbeidsmigranten in Overijssel, zo stelt de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Echter kampt Overijssel, net zoals heel Nederland, met een schrijnend tekort aan huisvesting. Hierdoor huisvesten arbeidsmigranten zich vaak noodgedwongen in aftandse woningen met een gebrek aan veiligheid, privacy en ruimte. KAFRA Housing biedt hiervoor de uitkomst door het ontwikkelen, realiseren en beheren van kwalitatieve en kwantitatieve huisvesting voor onder andere arbeidsmigranten. Door het inzetten van innovatieve oplossingen wordt betaalbare huisvesting voor arbeidsmigranten in Overijssel gecreëerd met een écht goed huisvestingsperspectief. Hierbij ambieert KAFRA om de nieuwe standaard te zetten in (tijdelijke) huisvesting voor arbeidsmigranten. Bent u benieuwd op welke wijze KAFRA dit bewerkstelligt? Bekijkt u dan ook eens onze reeds gerealiseerde projecten.

De ideale oplossing voor huisvesting van arbeidsmigranten in Overijssel

Naar verwachting wordt de vraag naar arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa in Overijssel steeds groter vanwege een verwachte groei binnen de logistiek, landbouw en maakindustrie. Dit staat geheel in contrast met het groeiende tekort aan huisvesting binnen de gehele provincie. Hiervoor is het essentieel om op korte termijn huisvesting voor arbeidsmigranten in Overijssel te realiseren. De innovatieve huisvestingsoplossingen van KAFRA zijn in sommige gevallen al binnen drie maanden volledig operationeel. Hiervoor worden onder andere Mobile Home Parcs, Labour Hotels, KAFRA TOWER en de transformatie van bestaande bouw ingezet. Welke huisvestingsoplossing in uw situatie het meest geschikt is, is onder andere afhankelijk van de lokale mogelijkheden en de wensen en behoeften van de arbeidsmigrant, gemeente en de lokale omgeving. Wilt u meer informatie over onze moderne huisvestingsoplossingen? Bekijkt u dan onze brochure of meldt u aan voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen rondom de huisvesting van arbeidsmigranten in Overijssel.

De KAFRA TOWER is perfect voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Overijssel

De nieuwste innovatie van KAFRA Housing is een kleinschalig modulair wooncomplex met verrassend ruime appartementen. Deze duurzame huisvestingsoplossing draagt de naam KAFRA TOWER en is ideaal voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Overijssel. Ieder complex bestaat uit vier verdiepingen en iedere verdieping beschikt over vier appartementen voor elk vier personen. Hierdoor biedt een KAFRA TOWER voor maximaal 64 arbeidsmigranten een passende woning. Indien gewenst is het mogelijk om meer of minder verdiepingen te integreren in de KAFRA TOWER.  Ieder appartement is state-of-the-art, volledig gemeubileerd en voorzien van een open keuken, badkamer en vier slaapkamers. Elke KAFRA TOWER beschikt over twee wasserettes en er bestaat de mogelijkheid om gemeenschappelijke voorzieningen zoals ontspanningsruimtes, sportvelden, lesruimten en een fitnesscentrum te realiseren zodat bewoners zich helemaal thuis voelen. De KAFRA TOWER overstijgt de SNF-norm en bovendien is een KAFRA TOWER erg duurzaam. Iedere KAFRA TOWER is energiezuinig, gasloos, voorzien van zonnepanelen en wordt gebouwd met duurzame materialen. Dankzij de hoge mate van flexibiliteit, de ruime volledig ingerichte appartementen mét voldoende privacy en 24/7 service en beheer is de KAFRA TOWER ideaal voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Overijssel.

Wilt u meer informatie over onze KAFRA TOWER? Vraagt u dan ook eens geheel vrijblijvend het inspiratieboek aan. Heeft u nog vragen over het service en beheer of onze andere oplossingen voor de huisvesting van arbeidsmigranten in Overijssel? Neemt u dan gerust contact met onze medewerkers op.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.