Een toenemend aantal arbeidsmigranten is werkzaam in Nederland. Goede tijdelijke huisvesting is daarom essentieel. Daarom wordt er steeds meer gezocht naar huisvesting voor buitenlandse werknemers. KAFRA Housing ontwikkelt, realiseert en beheert moderne huisvestingsconcepten voor onder andere buitenlandse werknemers.

Met het unieke concept Living as a Service zet KAFRA de nieuwe standaard in tijdelijke huisvesting en permanente huisvesting voor onder andere arbeidsmigranten. Hiermee wordt de werkgever, arbeidsmigrant en gemeente volledig ontzorgd betreffende alle aspecten van wonen en leven in Nederland.

Verschillende soorten huisvestingsoplossingen voor buitenlandse werknemers

KAFRA biedt verschillende soorten huisvestingsoplossingen, afgestemd op de wensen van de werkgever of buitenlandse werknemers. Of het nu gaat om tijdelijke huisvesting of juist voor een meer permanente huisvesting, de oplossingen van KAFRA zijn voor beide doeleinden geschikt. Op dit moment worden drie verschillende soorten huisvestingsoplossingen aangeboden om in te spelen op de lokale wensen en behoeften van u en de omgeving.

Dankzij de unieke, innovatieve huisvestingsoplossingen zet KAFRA een nieuwe standaard in de huisvesting van verschillende soorten doelgroepen. Voor de gezochte huisvesting van buitenlandse werknemers zijn  mobiele oplossingen uitermate geschikt. Hierbij worden twee typen onderscheiden, namelijk: Labour Hotels en Mobile Homes.

Service en beheer voor de huisvesting van buitenlandse werknemers

Naast de realisatie van nieuwe huisvestingslocaties stuurt KAFRA ook op optimale inrichting van de exploitatie en service en beheer van de huisvestingslocatie voor buitenlandse werknemers. Om (tijdelijke) bewoners een écht goed huisvestingsperspectief te bieden en hen goed te begeleiden, is professioneel beheer van de huisvestingslocaties van groot belang. KAFRA zorgt voor een uitmuntend beheer van de locatie om de bewoners maximaal woongenot te bieden.

 

Realisatie projecten voor huisvesting van buitenlandse werknemers

Inmiddels verblijven er naar schatting meer dan vijfhonderdduizend, vooral Oost-Europese, arbeidsmigranten in Nederland. Gezien de groeiende economie en toenemende arbeidskrapte is de verwachting dat dit aantal de komende jaren zelf nog verder zal stijgen. Momenteel is er in Nederland al een tekort aan indicatief honderdvijftigduizend fatsoenlijke verblijfsplaatsen! Er wordt dan ook veel gezocht naar de huisvesting voor buitenlandse werknemers. KAFRA is trots om op innovatieve wijze te kunnen bijdragen aan praktische en toepasbare huisvestingsoplossingen en hiermee huisvesting van onder andere deze doelgroep te kunnen realiseren.

Schrijf je nu in voor de KAFRA nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.