KaFra debuteert op Provada

KaFra debuteert op Provada

Dit jaar zijn we met KaFra Housing aanwezig op Provada – de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni 2024 delen we onze expertise in de RAI in Amsterdam. Op ons programma staan onder andere live-uitzendingen van BNR Zakendoen en gastsprekers als Gert-Jan Segers die vanuit hun expertise aanhaken op onze duurzame woonoplossingen en uitdagingen.

Ons debuut op de grootste vastgoedbeurs van het land kon niet lang op zich wachten. De vraag naar duurzame woonoplossingen is onverminderd groot en wij bieden daarbij een helpende hand. Hoog tijd dus om met een eigen stand onze missie en visie te introduceren op Provada.

Op plek 11-29 verwelkomen we BNR Zakendoen, die dagelijks van 11:00 tot 13:30 ons programma aftrapt met een live-uitzending. Hierna volgt ter ere van het naderende EK een programma in voetbalstijl met speciale gasten (daarover later meer) voordat we iedere dag van 16:00 tot 16:30 de diepte induiken met gastsprekende experts.

Zo spreekt Jaap Uijlenbroek dinsdags namens Lento.eu over snelle oplossingen voor leegstaande panden. Lento.eu brengt internationale medewerkers, werkgevers en woningaanbieders samen met wooncontracten die volledig losstaan van het arbeidscontract.

Woensdag vertelt Ronald Bakker, oud-wethouder van Waalwijk, over het thema ‘Snel bouwen voor spoedeisende doelgroepen’. Samen met zijn gemeente realiseerden we het LH Waalwijk en deze voorspoedige samenwerking bleek illustratief voor duurzame woonoplossingen binnen dit thema.

Op de afsluitende donderdag verwelkomen we voormalig ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers, die in januari jl. het Deltaplan ‘Grip op Arbeidsmigratie’ presenteerde. Binnen het thema ‘Zonder bouw, geen mensen’ bespreekt hij dit Deltaplan en hoe tijdelijke woonoplossingen, zoals wij die aanbieden, van betekenis kunnen zijn bij het reguleren van arbeidsmigratie.

Provada vindt plaats van 11 tot en met 13 juni 2024 in de RAI Amsterdam. De beurs begint om 10:00 en eindigt om 19:00. Tickets zijn te koop via deze link. Meer nieuws over onze aanwezigheid op Provada volgt zodra ons programma aangevuld is.