PSV en KaFra bieden internationaal talent een tweede thuis

KaFra Housing en PSV Eindhoven slaan de handen ineen. De parallel tussen de kersvers landskampioen en ons was snel gelegd. Allebei bieden we onderdak aan internationale talenten. We zorgen voor een veilige omgeving waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen en van waaruit ze kunnen presteren.  

De samenwerking met PSV komt voort uit een gedeelde visie op het belang van een comfortabele en gastvrije omgeving. Als club met een rijke geschiedenis van internationale spelers kent PSV als geen ander het belang van een thuisgevoel voor hen ver weg van hun eigen land.

Mart van den Heuvel speelt hierin een sleutelrol bij de Rood-Witten. De clubicoon is sinds 1980 betrokken bij PSV. ‘Als ik mensen kan helpen dan ben ik dik tevreden, laat ik het zo zeggen,’ aldus Mart. Dankzij hem zien veel (nieuwe) spelers het Philips Stadion en De Herdgang als hun tweede thuis. Ze kunnen bij hem terecht met vragen en problemen, hij helpt ze op weg in hun nieuwe omgeving en hij biedt een helpende hand bij formaliteiten.

Het is in lijn met de werkzaamheden van onze Welfare Officers en daarmee met onze visie op het huisvesten van specifieke doelgroepen. Niet voor niets introduceren we met deze samenwerking het motto: Home is where the match begins. Want thuis begint de wedstrijd in de breedste zin van het woord. Het is de plek waar je na een intensieve (werk)dag tot rust komt, waar je stoom afblaast en waar je je mentale batterij oplaadt voor wat komen gaat. Dat kan alleen als je je veilig en op je gemak voelt.

Dankzij onze Welfare Officers en het concept Living as a Service voelen nieuwe bewoners zich hier snel thuis. En ze voelen zich verbonden. Met hun partner, familie, huisgenoten en werkgever. Het is de klik die hen verbindt met hun omgeving en vice versa. Sociale verankering als onmisbaar onderdeel van ieders welzijn.

Met Home is where the match begins benadrukken we samen met PSV dat een geweldig thuis niet alleen een plek is om te wonen, maar ook de inspiratie en motivatie biedt om groots te presteren. Onze unieke benadering van huisvesting en de sportieve mindset voeren hierbij de boventoon.